WikiFreedom: Sundhedsvidenskabelige og juridiske facts

Følg os på Facebook

Støt os med donation

Køb en T-shirt

Titusinder af læger, forskere og forretningsfolk står frem med en helt anden videnskab om covid-19, end den vi er blevet præsenteret for af myndigheder og medier. Men disse bliver systematisk censureret og lukket ned på sociale nyheder. Hvad er det, vi ikke må høre?

Om Wikifreedom

WikiFreedom er en ny bevægelse for mennesker, som oplever, at deres hverdag de sidste to år har ændret sig til det markant dårligere. At deres frihed i stigende grad berøves, fordi de bliver begrænset på i deres daglige virke. Om det er på job, i supermarkedet eller på restaurant, indføres nu vaccinepas verden over. Et medicinsk apartheidsystem, der får store konsekvenser for den frie bevægelighed og vores frihed generelt.

Der er en tilstand af modløshed, splittelse og vrede i verden. Især i Danmark er vores kristne, næstekærlige kulturarv i opløsning, og befolkningen bliver dagligt udsat for propaganda og datamanipulation. Regeringer verden over har på falsk grundlag splittet folk ved at give de uvaccinerede skylden, hvorfor de nærmest optræder urene og farlige på linje med jøderne under anden verdenskrig. Og snart får de 500.000 mennesker, der ikke vil have 3. stik, status som uvaccineret.

​WikiFreedoms formål er at samle den dokumentation, der skal til, for at oplyse om de fakta, myndigheder og medier ikke fortæller om. At berette om den sandhed, der censureres på de sociale medier. Om at belyse de tusindvis af forskeres studier, der ikke får lov at ytre sig. At bruge de fakta og loven til at lade politikere stå til ansvar for deres handlinger

Vi er en gruppe af sunde skeptikere. Vi vil med jura, data og videnskab dokumentere sandheden. Vi arbejder sammen på tværs af landegrænser og kæmper for vores fælles frihed. Den frihed vores undertrykte forfædre med livet som indsats har brugt hundreder af år på at kæmpe for at videregive til os.

​Vores arv er ikke at opgive den frihed – men at kæmpe for, vores børn også kan nyde den. Vi har ikke opgivet håbet om at kæmpe for sandheden og dokumentere, hvad der rent faktisk sker.

Medieplatformen Free Observer er ikke nødvendigvis enig i de holdninger, der udtrykkes i interviews og artikler, men vi vil til enhver tid forsvare din ret til at ytre dig.

Skriv en kommentar

SENESTE NYHEDER

WikiFreedom: Sundhedsvidenskabelige og juridiske facts

Titusinder af læger, forskere og forretningsfolk står frem med en helt anden videnskab om covid-19,…

Podcast: The current political situation in America

Ny podcast inden for emnet Amerikansk Politik. Vi går dybt i både den nuværende situation og…

Del 2: Grundlovstale d. 5 juni 2020, Martin Juncher, Cand. Scient. Pol, AAU.

  Se mere her: https://freeobserver.org/tv-indslag/ https://www.wikifreedom.org/ Del dette indhold: Facebook Twitter LinkedIn WhatsApp Email More

Grundlovstale d. 5. juni 2020 på Rådhuspladsen, Martin Juncher, Cand. Scient. Pol. AAU.

Grundlovstale: Kære frihedskæmpere Martin Juncher holdt denne tale Grundlovsdag, 5. juni 2020, på Rådhuspladsen i…

Scroll til toppen
Share via
Copy link
Powered by Social Snap