To Hydroxy or Not to Hydroxy. Filmen om pandemiens mest omtalte lægemiddel.

Følg os på Facebook

Støt os med donation

Køb en T-shirt

Free Observer præsenterer dokumentaren To Hydroxy or Not to Hydroxy instrueret af den talentfulde Kristian Milla, der viser et eksempel på kritisk undersøgende journalistik. 

Det her er historien om det mest omtalte lægemiddel i 2020. Historien og analysen du ikke fik i de danske massemedier, som ellers har statsbetalte ressourcer nok til at lave kritisk journalistik. Om et af de mest kontroversielle og turbulente emner i coronakrisen. Det startede den 4. februar 2020, mens virussen rasede i Kina. Et studie i en petriskål viste, at klorokin og remdesivir effektivt stoppede virussen i at dele sig. 

Den danske læge Stig Ekkert opfordrede i en pressemeddelelse den 29. februar 2020 danske myndigheder til at være mere på forkant med behandlingsudviklingen:

”Der var nogle kinesiske studier der viste en god effekt og efter diskussion med nogle andre eksperter fandt vi det tilforladeligt at anbefale det herhjemme”.

”Der er meget stor forskel på hvornår man skal bruge medicin til det ene eller det andet. I en krisesituation må du bruge det du tror på virker, specielt hvis det er bevist uskadeligt”.

Lægemiddelstyrelsens direktør, Thomas Sendorovitz, kom med en hård kritik af Stig Ekkert: ”Det er helt uacceptabelt, at man laver sådan en annoncering, og jeg ved ikke, hvilke interesser, der er på spil, men det er i hvert fald ikke noget, der kommer den store befolkning til gavn. De har intet lagt frem, og der er ingen videnskabelig dokumentation, der er tilgængelig i videnskabelige tidsskrifter.”

Medieplatformen Free Observer er ikke nødvendigvis enig i de holdninger, der udtrykkes i interviews og artikler, men vi vil til enhver tid forsvare din ret til at ytre dig.

Skriv en kommentar

SENESTE NYHEDER

WikiFreedom: Sundhedsvidenskabelige og juridiske facts

Titusinder af læger, forskere og forretningsfolk står frem med en helt anden videnskab om covid-19,…

Podcast: The current political situation in America

Ny podcast inden for emnet Amerikansk Politik. Vi går dybt i både den nuværende situation og…

Del 2: Grundlovstale d. 5 juni 2020, Martin Juncher, Cand. Scient. Pol, AAU.

  Se mere her: https://freeobserver.org/tv-indslag/ https://www.wikifreedom.org/ Del dette indhold: Facebook Twitter LinkedIn WhatsApp Email More

Grundlovstale d. 5. juni 2020 på Rådhuspladsen, Martin Juncher, Cand. Scient. Pol. AAU.

Grundlovstale: Kære frihedskæmpere Martin Juncher holdt denne tale Grundlovsdag, 5. juni 2020, på Rådhuspladsen i…

Scroll til toppen
Share via
Copy link
Powered by Social Snap