LEGALISERET OVERGREB PÅ BØRN?

Følg os på Facebook

Støt os med donation

Køb en T-shirt

Psykolog Susanne Wich

Susanne Wich anfører væsentlige pointer omkring afspritning af børnehænder og børns mulighed for afkodning af forældre, der bærer masker og understreger, at det er vigtigt, at forældre beskytter børnene og fungerer som en buffer mellem deres børn og samfundets corona-restriktioner.  Hvis man som forælder er angst og alt for autoritetstro, kan man uforvarende komme til at lave overgreb på sine børn.

Professionel baggrund:

Susanne Wich er privatpraktiserende psykolog samt uddannet spædbarns- og sandplay-terapeut og er tidligere lærer. Susanne har arbejdet både som skolepsykolog, som psykolog i Børne- og Ungdomsrådgivningen og i krisecenter med traumatiserede kvinder og børn. Susanne har dermed et indgående kendskab til, hvordan børn traumatiseres, hvad man skal gøre for at undgå traumer hos børn, og hvordan man arbejder med traumer, når skaden er sket.

Se og læs mere her:

Babyer reagerer med stress og gråd, når de ikke kan aflæse deres forældres ansigtsmimik. Når man fratager barnet muligheden for at afkode sine forældres ansigtsudtryk, kan det være meget utrygt for barnet. Hvis det fortsætter for længe, kan barnet udvikle alvorlige traumer. Spørgsmålet er, om det er lige så traumatiserende for en baby, hvis mor har maske på? Se video med Dr. Edward Tronick om ”still face experimentet” her.

Hyppig håndvask og afspritning blev hurtigt et effektivt våben i kampen mod coronaen, men kombinationen af sprit og sæbe har været hård kost for sarte børnehænder. Forskning fra Aalborg Universitetshospital har vist, at mange børn har udviklet sår, som kan blive grundlag for kronisk håndeksem. Læs mere her. Se endvidere om konsekvenserne af de skrappe krav i skoler og institutioner her og her.

Overlæge på Børne- og Ungeafdelingen på Aarhus Universitetshospital, Mette Holm, mener, at for mange børn bliver testet uden grund, og at podning ikke er en rar oplevelse. Børnene møder voksne, der er iklædt visir, dragter og mundbind, og de skal have en podepind i halsen, som gør ondt og er ubehagelig. Læs mere her.

Eksempel på undervisningsmateriale til en 1. klasse i Tyskland, hvor børnene lærer, at de skal have maske på, holde afstand og vaske hænder og ikke må lege sammen, give hinanden kram og knus og heller ikke må synge. Er det den barndom, vi ønsker for vores børn?

Medieplatformen Free Observer er ikke nødvendigvis enig i de holdninger, der udtrykkes i interviews og artikler, men vi vil til enhver tid forsvare din ret til at ytre dig.

SENESTE NYHEDER

Læge Claus Hancke COVID-19 og immunforsvar

5Claus Hancke, Praktiserende Læge i 40 år Claus Hancke anfører, at det er et overgreb…

Grundlovstale af psykolog Susanne Wich

Det programmerede menneske Menneskeheden er på et stadie, hvor en del stadig lever ud fra…

En samtale om coronasyndromet

Vi er tilbage i studiet – denne gang med Charlotte Danefeld, i forbindelse med hendes…

AUTORITETSTRO OG KRÆNKELSER AF BØRN

AUTORITETSTRO OG KRÆNKELSER AF BØRN af Susanne Wich/Psykolog. Det er den ultimative sejr for et…

Scroll til toppen
Share via
Copy link
Powered by Social Snap