LEGALISERET OVERGREB PÅ BØRN?

Følg os på Facebook

Støt os med donation

Køb en T-shirt

Psykolog Susanne Wich

Susanne Wich anfører væsentlige pointer omkring afspritning af børnehænder og børns mulighed for afkodning af forældre, der bærer masker og understreger, at det er vigtigt, at forældre beskytter børnene og fungerer som en buffer mellem deres børn og samfundets corona-restriktioner.  Hvis man som forælder er angst og alt for autoritetstro, kan man uforvarende komme til at lave overgreb på sine børn.

Professionel baggrund:

Susanne Wich er privatpraktiserende psykolog samt uddannet spædbarns- og sandplay-terapeut og er tidligere lærer. Susanne har arbejdet både som skolepsykolog, som psykolog i Børne- og Ungdomsrådgivningen og i krisecenter med traumatiserede kvinder og børn. Susanne har dermed et indgående kendskab til, hvordan børn traumatiseres, hvad man skal gøre for at undgå traumer hos børn, og hvordan man arbejder med traumer, når skaden er sket.

Se og læs mere her:

Babyer reagerer med stress og gråd, når de ikke kan aflæse deres forældres ansigtsmimik. Når man fratager barnet muligheden for at afkode sine forældres ansigtsudtryk, kan det være meget utrygt for barnet. Hvis det fortsætter for længe, kan barnet udvikle alvorlige traumer. Spørgsmålet er, om det er lige så traumatiserende for en baby, hvis mor har maske på? Se video med Dr. Edward Tronick om ”still face experimentet” her.

Hyppig håndvask og afspritning blev hurtigt et effektivt våben i kampen mod coronaen, men kombinationen af sprit og sæbe har været hård kost for sarte børnehænder. Forskning fra Aalborg Universitetshospital har vist, at mange børn har udviklet sår, som kan blive grundlag for kronisk håndeksem. Læs mere her. Se endvidere om konsekvenserne af de skrappe krav i skoler og institutioner her og her.

Overlæge på Børne- og Ungeafdelingen på Aarhus Universitetshospital, Mette Holm, mener, at for mange børn bliver testet uden grund, og at podning ikke er en rar oplevelse. Børnene møder voksne, der er iklædt visir, dragter og mundbind, og de skal have en podepind i halsen, som gør ondt og er ubehagelig. Læs mere her.

Eksempel på undervisningsmateriale til en 1. klasse i Tyskland, hvor børnene lærer, at de skal have maske på, holde afstand og vaske hænder og ikke må lege sammen, give hinanden kram og knus og heller ikke må synge. Er det den barndom, vi ønsker for vores børn?

Medieplatformen Free Observer er ikke nødvendigvis enig i de holdninger, der udtrykkes i interviews og artikler, men vi vil til enhver tid forsvare din ret til at ytre dig.

Skriv en kommentar

SENESTE NYHEDER

WikiFreedom: Sundhedsvidenskabelige og juridiske facts

Titusinder af læger, forskere og forretningsfolk står frem med en helt anden videnskab om covid-19,…

Podcast: The current political situation in America

Ny podcast inden for emnet Amerikansk Politik. Vi går dybt i både den nuværende situation og…

Del 2: Grundlovstale d. 5 juni 2020, Martin Juncher, Cand. Scient. Pol, AAU.

  Se mere her: https://freeobserver.org/tv-indslag/ https://www.wikifreedom.org/ Del dette indhold: Facebook Twitter LinkedIn WhatsApp Email More

Grundlovstale d. 5. juni 2020 på Rådhuspladsen, Martin Juncher, Cand. Scient. Pol. AAU.

Grundlovstale: Kære frihedskæmpere Martin Juncher holdt denne tale Grundlovsdag, 5. juni 2020, på Rådhuspladsen i…

Scroll til toppen
Share via
Copy link
Powered by Social Snap