Kampen for Remdesivir – follow the money

Følg os på Facebook

Støt os med donation

Køb en T-shirt

Kampen for Remdesivir

Vi lever i en tid, hvor frihed og rationalitet har de mest range kår i nyere historie. Free Observer præsenterer danmarkspræmiere på dokumentaren “Kampen for Remdesivir”, der sammen med forgængeren “To Hydroxy or Not To Hydroxy” viser et eksempel på den kritisk undersøgende journalistik, vi har savnet i massemedierne.

Man behøver ikke at være “uddannet” journalist for at levere kritisk journalistik. Det viser sig, at ensidig brug af formelle uddannelser og pengeinteresser ofte står i vejen for sandheden. Det er derfor tilstrækkeligt og tilrådeligt som her at tage udgangspunkt i sin sunde rationelle sans.

Om man kan lide det eller ej, er det et faktum at der findes kræfter – og det kan forekomme absurd – som ikke er interesserede i, at billige let tilgængelige lægemidler skal virke.

“Think about the money. Think about the effect of an inexpensive drug that solved the pandemic. That would distort the playing field for expensive drugs.”

Det er Surgisphere-skandalen det perfekte eksempel på. Bagmændene vågnede ikke tilfældigvis en morgen og tænkte, lad os bruge en masse tid, kræfter og penge på at fremstille og udgive et falsk studie i det mest respekterede tidsskrift, som viser at hydroxyklorokin er farligt. Og som vil stoppe alle verdens forsøg.

Pilen peger ikke bare mod den pharmaceutiske industri men særligt på én virksomhed.

Det her er historien om det mest omtalte lægemiddel i 2020. Analysen der ikke blev bragt i de danske medier til trods for dennes uomtvistelige relevans for vores sundhed og økonomi. Og vores demokratiske ret til at væsentlig information ikke bortcensureres.

Historien om et af de mest kontroversielle og turbulente emner i coronakrisen. Det startede den 4. februar 2020, mens virussen rasede i Kina. Et studie i en petriskål viste, at klorokin og remdesivir effektivt stoppede virussen i at dele sig.

Find flere interviews, artikler og podcasts på https://freeobserver.org/​

Du kan støtte vores arbejde på MobilePay nr.: 631 641 eller på gofundme: https://gofund.me/3c0233f9

Du kan også støtte os med et køb her: https://freeobserver.org/shop/

Følg os her: Facebook: https://www.facebook.com/freeobserverfb​

Instagram: wearefreeobserver

Medieplatformen Free Observer er ikke nødvendigvis enig i de holdninger, der udtrykkes i interviews og artikler, men vi vil til enhver tid forsvare din ret til at ytre dig.

Skriv en kommentar

SENESTE NYHEDER

WikiFreedom: Sundhedsvidenskabelige og juridiske facts

Titusinder af læger, forskere og forretningsfolk står frem med en helt anden videnskab om covid-19,…

Podcast: The current political situation in America

Ny podcast inden for emnet Amerikansk Politik. Vi går dybt i både den nuværende situation og…

Del 2: Grundlovstale d. 5 juni 2020, Martin Juncher, Cand. Scient. Pol, AAU.

  Se mere her: https://freeobserver.org/tv-indslag/ https://www.wikifreedom.org/ Del dette indhold: Facebook Twitter LinkedIn WhatsApp Email More

Grundlovstale d. 5. juni 2020 på Rådhuspladsen, Martin Juncher, Cand. Scient. Pol. AAU.

Grundlovstale: Kære frihedskæmpere Martin Juncher holdt denne tale Grundlovsdag, 5. juni 2020, på Rådhuspladsen i…

Scroll til toppen
Share via
Copy link
Powered by Social Snap