En samtale om coronasyndromet

Følg os på Facebook

Støt os med donation

Køb en T-shirt

Vi er tilbage i studiet – denne gang med Charlotte Danefeld, i forbindelse med hendes bogudgivelse: “Corona Syndromet”.

Udsendelsen byder faktisk på en dobbelt gevinst, da Læge Claus Hancke, som er en af de fire interviewede eksperter og bidragsydere til bogen, kommer på genbesøg hos Free Observer for at deltage i samtalen omkring de politiske, økonomiske, helbredsrelaterede, og psykologiske konsekvenser forbundet med regeringens coronahåndtering det seneste år.

De tre andre personer, der figurerer prominent i bogen er: Kim Varming, Speciallæge i Klinisk Immunologi; Jakob Brandt, Direktør SMV Danmark; og Christian Bjørnskov, Professor i Økonomi.

Samtalen tager udgangspunkt i bogens 5 Temaer:

Politisk spin & kommunikation; de menneskelige konsekvenser; det sundhedsmæssige perspektiv; implikationerne for erhvervslivet; og det bredere samfundsmæssige aftryk håndteringen har medført.

Vi får dækket mange af de mest omdiskuterede og kritiske emner, der som bekendt for Free Observer følgere, forbliver sært (læs: foruroligende) ‘undertrykte’ i de vanlige medier. Vi håber, at vi med dybere og bredere samtaler, formår at kommunikere den ‘alternative’, kritiske og mange vil sige evidensbaserede side af coronafænomenet.

Forhåbningen er også, at fordi vi giver ro, plads og tid til afdække nogle af de vigtigste men også bekymrende facetter, leverer et andet perspektiv, og tager nogle af de videnskabelige fakta op – og gør det på den vanlige uredigerede og åbne facon vi står for – at vi dermed også når ud til nogle af de folk, som ikke har haft mulighed for at få et mere nuanceret billede af situationen.

Til sidst skal vi undskylde, at lyden desværre ikke er den bedste. Det skyldes, at den primære optagelse ganske enkelt ikke gik ordentligt igennem, så vi har måtte anvende back-up versionen (og tak til Noah for at have reddet den på målstregen!). Støt os endelig fortsat via jeres gavmilde DONATIONER, så sikrer vi os nemlig de optimale produktionsforhold i fremtiden! https://freeobserver.org/support/.

 

 

Medieplatformen Free Observer er ikke nødvendigvis enig i de holdninger, der udtrykkes i interviews og artikler, men vi vil til enhver tid forsvare din ret til at ytre dig.

Skriv en kommentar

SENESTE NYHEDER

Læge Claus Hancke COVID-19 og immunforsvar

5Claus Hancke, Praktiserende Læge i 40 år Claus Hancke anfører, at det er et overgreb…

Grundlovstale af psykolog Susanne Wich

Det programmerede menneske Menneskeheden er på et stadie, hvor en del stadig lever ud fra…

En samtale om coronasyndromet

Vi er tilbage i studiet – denne gang med Charlotte Danefeld, i forbindelse med hendes…

AUTORITETSTRO OG KRÆNKELSER AF BØRN

AUTORITETSTRO OG KRÆNKELSER AF BØRN af Susanne Wich/Psykolog. Det er den ultimative sejr for et…

Scroll til toppen
Share via
Copy link
Powered by Social Snap