ER 5G ET PROBLEM?

Følg os på Facebook

Støt os med donation

Køb en T-shirt

Flemming Blicher, Svagstrømsingeniør, MBA

Det beskrives, dokumenteres og debatteres flere steder om, at 5G er skadeligt for vores helbred. Hvad er 5G udover at det snart står oppe i hjørnet af din mobil? For nyligt har man valgt at stoppe udrulningen af 5G i Schweiz – hvorfor? Der er mange der er nervøse over det kommende 5G. Hvad det beror på? Er vi beskyttede gennem lovgivning, grænseværdier osv? Hvornår kommer 5G til Danmark?

Flemming Blicher bruger sin baggrund som tidligere chef for en teknisk telekom afdeling i Mellemøsten, til at kommenterer på 5G debatten i Danmark, bl.a. via en del videoer på dansk og engelsk. Videoerne er tilgængelige på hans youtube kanal “Safe Electrowaves”.

I løbet af Coronakrisen er Flemming blevet aktiv i den danske oplysningskampagne for frihed og sundhed, som går mod den officielle linje. Senest som taler på den danske demonstration d. 29/8, der blev holdt på Christiansborg Slotsplads parallelt med den tyske demonstration i Berlin.

Kritikere af 5G anfører, at der ikke er udført tilstrækkelige undersøgelser til at kunne afvise, at 5G er sundhedsskadeligt. Alligevel er teknologien blevet godkendt og rullet ud i mange lande. Nogle lande, herunder Schweiz, har besluttet at stoppe udrulningen af 5G netop pga. usikkerheden om konsekvenserne af teknologien.
Free Observer har inviteret eksperter på området med andre vurderinger end Flemming Blicher, men ingen har endnu ønsket at deltage i et interview.

Se mere her:

Medieplatformen Free Observer er ikke nødvendigvis enig i de holdninger, der udtrykkes i interviews og artikler, men vi vil til enhver tid forsvare din ret til at ytre dig.

SENESTE NYHEDER

Læge Claus Hancke COVID-19 og immunforsvar

Claus Hancke, Praktiserende Læge i 40 år Claus Hancke anfører, at det er et overgreb…

Vi skal ikke være bange for filosofi – geniet Einstein læste ældgamle filosofiske tekster

Der er mange, der ikke er klar over, at fysiker og nobelpristager, Albert Einstein, der…

Helikopterperspektivet med forfatter og musiker Lars Muhl

Hvordan kan det, der sker i verden, som mest minder om en psykologisk krig mod…

Rettidig omhu?

Af Christian Strarup, MBA I en af dansk erhvervslivs kronjuveler er ”rettidig omhu” en kerneværdi,…

Navigation

Unified Focus - Free Observer ApS
Pile Allé 36
2840 Holte
CVR 4161 7071
Telefon 60 192 193
betalingsikoner

FØLG OS

Kontakt

Scroll til toppen
Share via
Copy link
Powered by Social Snap