CORONA-PANDEMIEN BAG KULISSEN

Følg os på Facebook

Støt os med donation

Køb en T-shirt

Mette Maja Mouritsen var ansat i vagtcentralen 1813 i Region Hovedstaden, hvor hun tog imod telefonopkald fra borgere, indtil hun blev bedt om at gå hjem efter at have skrevet en skeptisk kommentar til situationen på hendes personlige facebook-profil den 9. april 2020. Se Facebook indslag her.

Mette Maja Mouritsen fortæller, hvordan lægevidenskabelige begreber kan misforstås, den individuelle menneskelige faktor, som er afgørende for, om et menneske bliver syg, mens andre forbliver raske. Hvordan sygeliggørelse, mistænkeliggørelse og angst kan gøre mennesker syge og modtagelige for infektion, og hvordan immunforsvaret kan styrkes ud fra et bredere perspektiv.

Professionel baggrund:

Mette Maja Mouritsen er læge med speciale i almen medicin, certificeret psykoterapeut og mindfulness instruktør. Hun har 30 års erfaring som læge, herunder 14 år som praktiserende læge i egen klinik.

Mette har skrevet adskillige bøger om sammenhængen mellem krop sind og bevidsthed. Hun har netop udgivet bogen “Holistisk Sundhed”, som viser at helbredelse er mulig ad flere veje. Hun forholder sig til forskellige almindelige lidelser og viser, hvordan en holistisk tilgang kan anvendes i praksis, og hvordan vi kan blive bedre til at mærke- og hele os selv. Afslutningsvis kommer hun med et bud på, hvordan et holistisk inspireret sundhedsvæsen kunne tænkes at se ud i fremtiden.

Medieplatformen Free Observer er ikke nødvendigvis enig i de holdninger, der udtrykkes i interviews og artikler, men vi vil til enhver tid forsvare din ret til at ytre dig.

SENESTE NYHEDER

Læge Claus Hancke COVID-19 og immunforsvar

Claus Hancke, Praktiserende Læge i 40 år Claus Hancke anfører, at det er et overgreb…

Vi skal ikke være bange for filosofi – geniet Einstein læste ældgamle filosofiske tekster

Der er mange, der ikke er klar over, at fysiker og nobelpristager, Albert Einstein, der…

Helikopterperspektivet med forfatter og musiker Lars Muhl

Hvordan kan det, der sker i verden, som mest minder om en psykologisk krig mod…

Rettidig omhu?

Af Christian Strarup, MBA I en af dansk erhvervslivs kronjuveler er ”rettidig omhu” en kerneværdi,…

Navigation

Unified Focus - Free Observer ApS
Pile Allé 36
2840 Holte
CVR 4161 7071
Telefon 60 192 193
betalingsikoner

FØLG OS

Kontakt

Scroll til toppen
Share via
Copy link
Powered by Social Snap