CORONA-PANDEMIEN BAG KULISSEN

Følg os på Facebook

Støt os med donation

Køb en T-shirt

Mette Maja Mouritsen var ansat i vagtcentralen 1813 i Region Hovedstaden, hvor hun tog imod telefonopkald fra borgere, indtil hun blev bedt om at gå hjem efter at have skrevet en skeptisk kommentar til situationen på hendes personlige facebook-profil den 9. april 2020. Se Facebook indslag her.

Mette Maja Mouritsen fortæller, hvordan lægevidenskabelige begreber kan misforstås, den individuelle menneskelige faktor, som er afgørende for, om et menneske bliver syg, mens andre forbliver raske. Hvordan sygeliggørelse, mistænkeliggørelse og angst kan gøre mennesker syge og modtagelige for infektion, og hvordan immunforsvaret kan styrkes ud fra et bredere perspektiv.

Professionel baggrund:

Mette Maja Mouritsen er læge med speciale i almen medicin, certificeret psykoterapeut og mindfulness instruktør. Hun har 30 års erfaring som læge, herunder 14 år som praktiserende læge i egen klinik.

Mette har skrevet adskillige bøger om sammenhængen mellem krop sind og bevidsthed. Hun har netop udgivet bogen “Holistisk Sundhed”, som viser at helbredelse er mulig ad flere veje. Hun forholder sig til forskellige almindelige lidelser og viser, hvordan en holistisk tilgang kan anvendes i praksis, og hvordan vi kan blive bedre til at mærke- og hele os selv. Afslutningsvis kommer hun med et bud på, hvordan et holistisk inspireret sundhedsvæsen kunne tænkes at se ud i fremtiden.

Medieplatformen Free Observer er ikke nødvendigvis enig i de holdninger, der udtrykkes i interviews og artikler, men vi vil til enhver tid forsvare din ret til at ytre dig.

Skriv en kommentar

SENESTE NYHEDER

WikiFreedom: Sundhedsvidenskabelige og juridiske facts

Titusinder af læger, forskere og forretningsfolk står frem med en helt anden videnskab om covid-19,…

Podcast: The current political situation in America

Ny podcast inden for emnet Amerikansk Politik. Vi går dybt i både den nuværende situation og…

Del 2: Grundlovstale d. 5 juni 2020, Martin Juncher, Cand. Scient. Pol, AAU.

  Se mere her: https://freeobserver.org/tv-indslag/ https://www.wikifreedom.org/ Del dette indhold: Facebook Twitter LinkedIn WhatsApp Email More

Grundlovstale d. 5. juni 2020 på Rådhuspladsen, Martin Juncher, Cand. Scient. Pol. AAU.

Grundlovstale: Kære frihedskæmpere Martin Juncher holdt denne tale Grundlovsdag, 5. juni 2020, på Rådhuspladsen i…

Scroll til toppen
Share via
Copy link
Powered by Social Snap