Bag Free Observer

Carolina Simonsen
Cand.scient.pol., Københavns Universitet

Tidligere erfaring som selvstændig ledercoach samt som specialkonsulent i Forsvarskommandoen med ansvar for strategi, organisation og ledelse; ansættelser i Forsvarets Materieltjeneste, Beredskabsstyrelsen, Udenrigsministeriet og ved den danske delegation ved NATO i Bruxelles samt forskningsassistent ved Dansk Udenrigspolitisk Institut og forfatter til en bog og artikler om dansk sikkerheds- og forsvarspolitik efter afslutningen af den kolde krig.

” Jeg besluttede mig for at være med til at etablere Free Observer, fordi jeg ønsker en verden, hvor vi opfordrer hinanden til at tænke selv, mærke efter og stille spørgsmål vedrørende bestående magtstrukturer og ting, som vi i øvrigt tager for givet. Jeg er skolet i magtanalyse og magtkritik, og jeg ved, at der ikke kun findes én sandhed. Jeg er interesseret i at undersøge mange forskellige vinkler af en sag. Personlig frihed, herunder ytringsfrihed, er altafgørende og en vigtig værdi for mig at give videre til vore alle sammens børn, børnebørn og de kommende generationer. ” 

Martin Juncher
Cand.scient.pol., Århus Universitet

Baggrund som direktør i et IT-firma; leder i en virksomhed inden for rehabiliteringsbranchen; konsulent inden for forretningsudvikling; og international iværksætter og medstifter af bl.a. Marbella21 og Free Observer. Kandidatgrad i statskundskab med fokus på magtanalyse og international politik. Kandidateksamen i grundloven.

”Som far til tre og lige dele iværksætter og idealist kæmper jeg for, at vi sætter os mål, som er etisk funderet, så vi kan skabe en bedre, mere inkluderende og mere retfærdig verden for den næste generation. Free Observer er en international oplysningsbevægelse, der vil bidrage til at frigøre. Vi har udgangspunkt i Danmark og Skandinavien og repræsenterer den gyldne middelvej. Andres børn er lige så vigtige som mine, og det betyder alt for mig, at de kan vokse op i frihed og med omsorg fra hjertet.” 

Navigation

Unified Focus - Free Observer ApS
Lyngby Hovedgade 62, 2. tv.
2800 Kgs. Lyngby
CVR 4161 7071
Telefon 6014 1012
betalingsikoner

Kontakt

Scroll til toppen
Copy link
Powered by Social Snap